Big bang theory - forum
Září 09, 2010, 00:15:05 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Spřátelené weby:trika BBT
Novinky: Vyšla 3. série.

Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Anketa
Otázka: Tak který ?? Úsměv
Dell XPS M1710 - 6 (50%)
Alienware Area 51 M9750 - 3 (25%)
Apple MacBook Pro - 2 (16.7%)
Žádný se mi nelíbí! - 1 (8.3%)
Celkem hlasů: 12

Stran: 1 [2]
  Tisk  
Autor Téma: Notebooky v Big Bang Theory  (Přečteno 8927 krát)
muheh
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #15 kdy: Duben 20, 2008, 23:29:49 »

dopplerův jev, wow to je ale náhoda  Smích tak to dělejte alespoň líp, když už přes kopírák.
Zaznamenáno
mefi
Administrator
Jr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: Duben 20, 2008, 23:33:26 »

To je náhoda že koukáme na stejnej seriál že??  Šok
Zaznamenáno

To, že mám paranoju, neznamená, že mě nesledujou..
ales
Administrator
Full Member

Jsem krásný a hezký

Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #17 kdy: Duben 20, 2008, 23:35:47 »

dopplerův jev, wow to je ale náhoda  Smích tak to dělejte alespoň líp, když už přes kopírák.

Nějak jsem nenašel zdroj odkud by se to dalo "kopírovat". Jestli je to jak řílkáš, tak sem hoď link na "originál"
Zaznamenáno

Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu.
eia
Global Moderator
Newbie

429699753
Zobrazit profil Email
« Odpověď #18 kdy: Duben 20, 2008, 23:38:46 »

Cože??? to si teda vyprošuju. ano čerpal sem částečně z wikipedie,ale taky to mam dole uvedený, tak nevim co máš za kecy?
Zaznamenáno
muheh
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #19 kdy: Duben 20, 2008, 23:50:25 »

Mrknutí nic, jen,  že se vám daří zveřejňovat své "originální" články pár dní po tom, co jsou zveřejněny jinde...
dělejte si to jak chcete, ale proč dublujete něco co už je někde jinde a trochu líp?
pro ty co ještě chtějí hrát nechápavé -
http://www.big-bang-theory.cz/sheldonwiki/viewiki.asp?id=wik_0007&ep=S01E06

Zaznamenáno
mefi
Administrator
Jr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: Duben 20, 2008, 23:58:59 »

Než někoho někde obviníš tak se zamysli:
1) seriál je o fyzice - proto jsme se rozhodli psát i články o fyzice
2) eia je fyzik, proto píše články o fyzice
3) Doplerův efekt byl asi nejvíce viditelný fyzikální jev v seriálu (díky Sheldonovu kostýmu) - proto logicky přišel jako první na řadu
4) vaše stránky jsou nám ukradený, budeme psát články tak jak nás napadlou nezávisle na vás. My píšeme originály, hold ste byli rychlejší ale nám to je fuk, nemáme potřebu závodit. Stránky děláme protože nás to baví.
5) V ani jednom našem článku není věta stejná jako ve vašem, myslíš že když teď napíšeme článek kde budou nápady na všechny budoucí články které chceme sepsat, tak že vás pak můžeme obviňovat že jste ty nápady ukradli od nás?? trochu blbost ne? tak laskavě neobviňuj nás.

btw těší mě váš zájem o naše stránky, je fajn že nás berete vážně (jinak by ti nestálo za to reagovat na každej náš článek). Když jsem naposledy u vás klikal na Sheldonwiki, tak byla prázdná, to že je v provozu jsem zjistil až od tebe. Věř nebo ne, ale fakt namáme potřebu prolízat to co máte a podle toho sepisovat články.

To že zveřejňujeme "pár dní po vás" je dáno tím že stránky jsou veřejně spuštěné teprve pár dní, proto články píšeme až teď, hold máte náskok, přeji vám ho, rozhodně nebudeme závodit a budeme si psát svým tempem v rámci časových možností.
Zaznamenáno

muheh
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #21 kdy: Duben 21, 2008, 00:05:22 »

máš částečně pravdu.
bohužel s těmi stránkami nemám moc společné, dobře trochu účasti na jednom článku (proto jsem reagoval poprvé, teď už mi to jen nedalo  Mrknutí )
každopádně se loučím, držím palce ať vám to tu jde, vždyť pro nás fanoušku seriálu bude jen dobře, když se budete doplňovat....

a ještě jedno rýpnutí, když už to psal fyzik... anebo ne  Vyplazuji jazyk
Zaznamenáno
mefi
Administrator
Jr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: Duben 21, 2008, 00:13:32 »

Jen rejpni pokud to je k obsahu článku, od toho to forum je Mrknutí

btw konečně rozumná řeč, chtě nechtě se hold dostanou oba (oba tři, čtyři, více,...) weby k duplicitním tématům (vzhledem k prostředí daného seriálem) a bude jen na návštěvnících který je zaujme více. Mrknutí
Zaznamenáno

puni100sher
Redaktoři
Newbie
*

372908764 pedro333@pobox.sk nemam nemam
Zobrazit profil Email
« Odpověď #23 kdy: Duben 21, 2008, 13:41:37 »

trufnem si povedat, ze big bang je zatial tak maly serial obsahovo, ze je jasne, ze sa budu clanky opakovat na roznych weboch, lebo 22 minutove epizody, ktorych je zatial 12, kde jeden dialok trzva okolo 3 - 5 minut, fakt sa daju rychlo vycerpat vsetky napady
Zaznamenáno

Puni100sher - Holy-Proxima team (ex)member - Estate2 team member - Moria ExPlayer
Enzo - Protector of Gondor - telom aj dusou navzdy...
Punisher - Slayer - dusou a srdcom navzdy...
†Erik - GM Kronos† - v mojom srdci navzdy
Stran: 1 [2]
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!